Rongteng

Leave Your Message
010203
1122 qg

PËR NE

Ne kemi ekipin me përvojë të teknologjisë të montuar në rrëshqitje të pajisjeve tokësore të gazit natyror në Kinë. Instituti ynë Kërkimor i Inxhinierisë së Gazit Natyror ka më shumë se 40 personel të Kërkimit dhe Zhvillimit. Që nga qershori 2020, ne kemi marrë 41 patenta, duke përfshirë 6 patenta shpikjeje.
Ne kemi forcë të fortë të prodhimit të rrëshqitjes dhe pajisje të plota testimi, punëtori 200,000 m² për prodhimin e rrëshqitjeve të pajisjeve dhe anijeve. Për më tepër, ne posedojmë dhomë të madhe speciale për spërkatje, dhomë lyerjeje, furrë për trajtimin e nxehtësisë; 13 vinça të mëdhenj dhe të mesëm, me kapacitet maksimal ngritës prej 75 ton.

 • 40
  +
  Personeli i R&D
 • 41
  Artikuj
  Patent
 • 6
  Artikuj
  Patenta e shpikjes
 • 200
  Mijë m²
  Punëtori e prodhimit të makinave
Lexo më shumë

kompania
PËRPARËSITË

Duke u ofruar klientëve shërbime me cilësi të lartë, efikase dhe të kënaqshme, ne jo vetëm që jemi të njohur në tregun kinez, por gjithashtu luajmë një rol të rëndësishëm në tregun ndërkombëtar.

● 20+ vjet në trajtimin e gazit natyror
● Staf me përvojë
● Aftësi të forta R&D

PËRPARËSITË E KOMPANISË

Ekipi profesional i projektimit

Shpirti ynë, përpunimi, përkushtimi, pragmatizmi dhe inovacioni.

PËRPARËSITË E KOMPANISË

Forca e fortë e prodhimit

Vlera jonë, thjeshtësia dhe harmonia, ndershmëria dhe integriteti, besnikëria dhe dashuria, fitojnë përgjithmonë.

PËRPARËSITË E KOMPANISË

Pajisjet e avancuara të prodhimit

Vizioni ynë, Të jemi prodhuesi kryesor në industrinë e naftës dhe gazit në Kinë.

PËRPARËSITË E KOMPANISË

Sistemi i përsosur i shërbimit

Inxhinierët me përvojë i mbajnë sytë në teknologjinë më të fundit të trajtimit të gazit natyror.

avantazh

LAJME

Njihuni me lajmet tona në kohë reale

Projekti Rongteng i impiantit të desulfurizimit të gazit natyror funksionon mirë në 2 vjet Projekti Rongteng i impiantit të desulfurizimit të gazit natyror funksionon mirë në 2 vjet
02

Projekti Rongteng i gazit natyror desul...

2024-05-20

Pajisjet e trajtimit të gazit natyror zakonisht përfshin njësitë e trajtimit të gazit natyror dhe proceset e trajtimit të gazit natyror. Njësia e përpunimit të gazit natyror është një përbërës i pajisjes për përpunimin e gazit natyror, përgjegjës për trajtimin e substancave të dëmshme në gazin natyror. Zakonisht përfshin komponentë të tillë si absorbuesit, kompresorët, ftohësit, desulfurizuesit, de-aciduesit, dehidratuesit, etj. Procesi i trajtimit të gazit natyror është hapat specifikë operacional të njësisë së trajtimit të gazit natyror, duke përfshirë desulfurimin, deacidifikimin, dehidratimin, tharjen dhe të tjera. proceset.

Projekti Rongteng 200000 metra kub për desulfurizimin e gazit natyror dhe rikuperimin e squfurit është në ndërtim e sipër Projekti Rongteng 200000 metra kub për desulfurizimin e gazit natyror dhe rikuperimin e squfurit është në ndërtim e sipër
03

Rongteng 200000 metra kub në ditë n...

2024-05-17

MDEArrëshqitje desulfurizimipër gazin natyror është gjithmonëmiratohet kur squfuri i karbonit i gazit ushqimor është relativisht i lartë dhe kur heqja selektive e H2S është i nevojshëm për të marrë gaz acid të përshtatshëm për përpunimin e fabrikës Claus dhe kushte të tjera që mund të zgjidhen për të hequr H2 S; Kur hiqni H2S dhe duke hequr një sasi të konsiderueshme të CO2, MDEA dhe të tjera (të tilla si DEA) mund të përdoren si metodë e përzierjes së aminave;