Ронгтенг

Leave Your Message
010203
1122 qg

ЗА НАС

Имаме искусен технолошки тим за приземјена опрема за природен гас во Кина, монтиран на лизгање. Нашиот Институт за истражување за инженерство за природен гас има повеќе од 40 персонал за истражување и развој. Заклучно со јуни 2020 година, добивме 41 патент, вклучувајќи 6 патенти за пронајдок.
Имаме силна јачина на производството на лизгање и комплетни капацитети за тестирање, работилница од 200.000 m² за производство на опрема за лизгање и производство на садови. Уште повеќе, поседуваме голема специјална просторија за пескарење, просторија за сликање, печка за термичка обработка; 13 големи и средни дигалки, со максимален капацитет на кревање од 75 тони.

 • 40
  +
  Персонал за истражување и развој
 • 41
  Предмети
  Патент
 • 6
  Предмети
  Пронајдок патент
 • 200
  Илјада m²
  Работилница за изработка на автомобили
Прочитај повеќе

компанија
ПРЕДНОСТИ

Обезбедувајќи им на клиентите висококвалитетни, ефикасни и задоволителни услуги, ние не само што сме познати на кинескиот пазар, туку играме важна улога и на меѓународниот пазар.

● 20+ години во третман на природен гас
● Искусен персонал
● Силна способност за истражување и развој

ПРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

Професионален дизајнерски тим

Нашиот дух, елаборација, посветеност, прагматизам и иновација.

ПРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

Силна производна сила

Нашата вредност, едноставноста и хармонијата, чесноста и интегритетот, лојалноста и наклонетоста, победуваат засекогаш.

ПРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

Напредна опрема за производство

Нашата визија, да бидеме водечки производител во индустријата за нафта и гас во Кина.

ПРЕДНОСТИ НА КОМПАНИЈАТА

Совршен сервисен систем

Искусните инженери внимаваат на најсовремената технологија за третман на природен гас.

предност

ВЕСТИ

Дознајте ги нашите вести во реално време

Проектот Ронгтенг за десулфуризација на природен гас добро функционира за 2 години Проектот Ронгтенг за десулфуризација на природен гас добро функционира за 2 години
02

Проектот Ронгтенг за природен гас десул...

2024-05-20

Опрема за третман на природен гас обично вклучува единици за третман на природен гас и процеси за третман на природен гас. Единицата за преработка на природен гас е компонента на опремата за преработка на природен гас, одговорна за ракување со штетни материи во природниот гас. Обично вклучува компоненти како што се апсорбери, компресори, ладилници, десулфуризери, де-киселини, дехидратори, итн. процеси.

Проектот за десулфуризација на природен гас и обновување на сулфур Rongteng 200000 кубни метри дневно е во изградба Проектот за десулфуризација на природен гас и обновување на сулфур Rongteng 200000 кубни метри дневно е во изградба
03

Rongteng 200000 кубни метри дневно n...

2024-05-17

MDEAдесулфуризирачко лизгањеза природен гас е секогашусвоен кога јаглеродниот сулфур на доводниот гас е релативно висок, и кога селективно отстранување на H2S е потребен за да се добие киселински гас погоден за преработка на фабриката Claus и други услови што може да се изберат за да се отстрани H2 S; При отстранување на H2S и отстранување на значителна количина на CO2, MDEA и други (како што е DEA) може да се користат како метод на мешан амин;